Prensa
Notas de prensa

Nova oportunitat per a les persones treballadores del Baix Llobregat: Idiomes, Autocad i Soldadura, entre d'altres cursos subvencionats que s’inicien a AEBALL / UPMBALL al setembre


AEBALL i UPMBALL inicien el mes de setembre apostant amb força per la formació subvencionada, amb una programació que s'estendrà fins a la fi de 2021 i adaptant-se en tot moment a les necessitats derivades de la situació provocada per la COVID-19.

Adquirir habilitats de gestió és un dels principals eixos en la programació de cursos de la patronal, oferint formació en comptabilitat avançada, mindfulness, habilitats directives, gestió de l'estrès i intel·ligència emocional.

L'àrea de les noves TIC continuarà sent destacada en la programació de cursos de l'entitat, oferint formació en Autocad 2D i 3D, Analítica Web i Pla de Màrqueting.

Respecte a l'àrea Tècnica i Metal·lúrgica, UPMBALL impulsarà formació en soldadura TIG, propietats mecàniques dels materials i muntatge i instal·lació de fred industrial.

Bona part d'aquesta nova programació es realitzarà en modalitat online, mitjançant Aula Virtual, per adaptar-se a les necessitats derivades de la situació provocada per la crisi sanitària, econòmica i social de la COVID-19.

Aquesta formació es realitza en el marc dels Contractes Programes promoguts pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.

Formació subvencionada per al sector del metall

D'altra banda, UPMBALL ofereix una programació específica de cursos per al sector del metall, amb inici a setembre i octubre i en col·laboració amb diversos centres de formació del territori.

Idiomes per a la internacionalització de pimes, Funció logística i optimització de costos, Autòmats programables, Millora de processos: Lean i VSM o Protocol knx per a domòtica, entre d'altres, són els cursos que l'entitat ofereix. Els cursos són totalment subvencionats per a treballadors en actiu (treballadors del règim general i autònoms) del sector metal·lúrgic, amb disponibilitat de places per persones a l’atur.

Aquesta formació sectorial es realitza de manera presencial, seguint totes les mesures de seguretat decretades per les autoritats sanitàries.

Tota la formació que ofereix AEBALL i UPMBALL sorgeix de les necessitats que plantegen les empreses de L'Hospitalet i el Baix Llobregat, a més de les tendències que l'entitat considera d'importància estratègica per augmentar la qualificació i ocupabilitat de les persones treballadores i la competitivitat de les empreses.

Consulta el llistat complet de cursos en aquest enllaç. Per inscripcions i més informació sobre aquests cursos, poden contactar amb formacion@aeball.net / 93 337 04 50

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActiVate
Fecha: 01/09/2021
Nova oportunitat per a les persones treballadores del Baix Llobregat: Idiomes, Autocad i Soldadura, entre d'altres cursos subvencionats que s’inicien a AEBALL / UPMBALL al setembre
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona