Prensa
Notas de prensa

AEBALL va atendre més de 22000 consultes d'empreses i va realitzar prop de 500 comunicacions informatives durant el 2020


L'Associació Empresarial de L’Hospitalet i el Baix Llobregat va celebrar virtualment, el dimarts 29 de juny, la seva Assemblea General Anual, on es van aprovar els comptes de l’entitat corresponents a l’exercici de 2020, així com el pressupost per 2021.

Durant la sessió, es va aprovar també la Memòria d’activitats i serveis de l’exercici 2020, de la que destaquen, les més de 22000 consultes realitzades - per telèfon, correu, presencialment, etc. - d'empreses i persones, en un any marcat per la crisi social, econòmica i sanitària de la COVID-19.

L'any passat també es va realitzar un rècord de comunicacions informatives realitzades: 464, entre circulars, notes de premsa, mailings i comunicats.

El suport i acompanyament a empreses durant la crisi de la COVID-19 va ser una constant en l'activitat de la patronal. 75 empreses en van sumar a la Xarxa de Suport COVID, la plataforma per posar en comú a diferents empreses i entitats per aconseguir sinergies, tan necessàries davant la crisi sanitària, i es van realitzar més de 530 publicacions a la nova secció web amb tota la informació i eines sobre el COVID-19.

El 2020 es va presentar la nova plataforma de formació online, realitzada amb la col·laboració del grup CIEF, amb un sistema interactiu en un entorn d’aprenentatge amigable, intuïtiu, pràctic i dinàmic configurat amb les darreres tecnologies d’internet i continguts interactius i actualitzats. En total, es van realitzar més de 42 cursos a través de la plataforma

L'entitat es va bolcar també amb la difusió dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'Agenda 2030 de l'ONU. Entre altres accions, es va facilitar a les empreses associades material per promoure la seva contribució, i la publicació a la newsletter d’articles i notícies. A més, l'entitat, com a soci del Pacte Mundial, està subscrita en l'actualitat a la campanya "#apoyamoslosODS", per continuar donant visibilitat al territori a aquests objectius i assegurar el seu compliment.

D'altra banda, AEBALL també va signar i renovar fins a 28 acords amb altres entitats i companyies per oferir avantatges i condicions exclusives als seus associats en diferents serveis: assessoria financera, digitalització, energia, adquisició de vehicles comercials, viatges empresarials, etc.

L’ACTUAL JUNTA DIRECTIVA

La Junta Directiva d'AEBALL té actualment la següent composició:

President: Sr. Santiago Ballesté Coflent - Estructuras Metálicas del Baix Llobregat, S.L. / President d'ACMIL'H

Vicepresident 1er: Sr. Baldiri Ros Prat - Institut Agrícola Català Sant Isidre

Vicepresident 2n: Sr. Marc Grau Mancebo - Mecalux, S.A.

Vicepresident 3a: Sra. M. Rosa Fiol Fernández - AEBALL/UPMBALL

Secretari/Tresorer: Sr. Enrique Lastra Nacenta - Phira Componentes Automoción S.A.

Vocals:

Sr. Josep Maria Tarragó Pujol - Wallbox Chargers, S.L / President d' AEMES, S.L.

Sr. José Ventura Masiques - Industrias Usotor, S.A.

Sr. Vicente Iborra Marigo - Associació Professional d'Empresaris d'electricitat, Fontaneria, Gas, Climatització i Afins del Baix Llobregat (GREMIBAIX)

Sr. Ricard Hernando Velasco - Tecramcel, S.L.

Sr. Francisco José Zapater Sanz- Metalúrgica Zaes, S.L.

Sr. Josep M. Huguet Ràmia- Gremi Hotels BCN a L'Hospitalet / Gispomat, S.L.

Sr. Pascal Hellers - Tecnologia de Firmes S.A.

Sra. Montserrat Clotet Huertas - Promax Electrónica, S.L.

Sr. Jordi Priu Pont - Manufactura Moderna de Metales, S.A.

Sr. Vicente Codes Olmo - Wence Inversiones, S.L.

Sra. Patricia Suso Manzano - Tunkers Iberica, S.L

Sra. Dolores Benjumea Estrada - Excavaciones y Construcciones Benjumea, S.A

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActiVate
Fecha: 29/06/2021
AEBALL va atendre més de 22000 consultes d'empreses i va realitzar prop de 500 comunicacions informatives durant el 2020
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona