Prensa
Notas de prensa

AEBALL participa al programa Singulars i ofereix ajuts a les empreses que contractin a joves fins a finals del mes de juliol


AEBALL est participant en el "Programa Singulars: Jove, tu decideixes, amb lobjectiu dafavorir la inserci laboral de joves entre 16 i 29 anys en situaci datur.

Grcies a aquesta iniciativa, les empreses participants gaudiran de diferents avantatges i suport per a la contractaci de joves. Podran rebre una subvenci corresponent al Salari Mnim Interprofessional (950 a jornada completa) durant un perode de 6 mesos (fins 5.700). La subvenci ser la proporcional a la jornada i al temps treballat. El termini per participar en el programa i rebre l'ajut finalitza l'ltima setmana de juliol.

A ms, des dAEBALL es collaborar amb lempresa per a la detecci del lloc de treball i la definici del perfil professional. Es realitzar la recerca de persones candidates entre els joves formats per tal de garantir que sajusti al mxim al lloc de treball. D'aquesta manera, s'assessoren les empreses en la modalitat de contractaci que millor sadapti a les seves necessitat i des de la patronal s'encarreguen de l'acompanyament en la tramitaci de la subvenci per contracte.

"Singulars" s'est portant a terme amb la collaboraci del Consell Comarcal del Baix Llobregat i 10 ajuntaments del Baix Llobregat (Castelldefels, Cornell, El Prat de Llobregat, Esparreguera, Viladecans, Gav, Sant Joan Desp, Sant Feliu, Martorell i Sant Boi). Els consistoris han proporcionat als joves participants al Programa una formaci professional i especfica per poder facilitar la incorporaci dels joves en les empreses, a ms dorientaci durant tot el procs del Programa. AEBALL, com a una de les entitats prospectores, treballa amb els joves del programa per tal d'inserir-los al mercat laboral.

Els diferents grups de participants han rebut formaci en les segents especialitats: Mrqueting i comunicaci digital; Operari/a de treballs verticals en el sector de la rehabilitaci i elic; Control de plagues; Vigilncia, seguretat privada i protecci de persones; Administraci i recepci en lmbit sociosanitari i teleassistncia; Cambrer/a de pastisseria/forn de pa i ctering per a collectivitats; Activitats Auxiliars de Magatzem; Operacions auxiliars de muntatge i installacions elctriques i operacions bsiques de restaurant i bar.

Aquest projecte est subvencionat pel Servei Pblic d'Ocupaci de Catalunya, el Ministeri de Treball i Economia Social, i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d'Ocupaci Juvenil, d'acord amb els projectes Singulars de Garantia Juvenil.

Per a ms informaci, contacti amb el Departament de Recursos Humans al 93 337 04 50 o per mail a rrhh@aeball.net

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActVate
Fecha: 22/06/2021
AEBALL participa al programa Singulars i ofereix ajuts a les empreses que contractin a joves fins a finals del mes de juliol
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1 3, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona