NOVEDADES
NOVEDADES

Vols saber com pots aplicar la reforma horària en una indústria? Coneix casos d´èxit que poden ser aplicables en la teva empresa


Dimecres 20 d'octubre AEBALL, amb la col·laboració de la Barcelona Time Use Initiative for a Healthy Society, inTIME i amb el suport del Departament d’Empresa i Treball, organitza un eWorkshop per tractar la Reforma Horària a la Indústria, donant a conèixer casos d'èxit implantats a indústries de L'Hospitalet i el Baix Llobregat.

La sessió, que es celebrarà virtualment a les 9:30 hores, s’emmarca dins de la Time Use Week 2021 i comptarà amb els testimonis de les empreses associades Francisco Albero, S.A.U (FAE) i Lluch Essence S.L., que donaran a conèixer casos d’èxit i bones pràctiques implantades. Pròximament s'informarà de la participació de més empreses, pendents de confirmar.

Les característiques peculiars de l’empresa industrial fan que sigui un àmbit complex a l’hora d’implementar algunes de les mesures de la Reforma Horària. Els torns rotatius, la producció contínua, fins i tot durant la nit, compliquen la organització del treball, la flexibilitat, l’aplicació d’horaris amb coherència amb els ritmes circadiaris, les hores pels àpats i els hàbits de descans.

Les empreses industrials demanden suport, legislació, negociació col·lectiva, informació, acompanyament, i coneixement de bones pràctiques internacionals que les ajudin a implementar millores. Per aquest motiu, a la sessió es presentarà les conclusions del Projecte INDTime, una prova pilot que pretén ajudar a establir les bases per avançar en aquest tema. Es presentarà l’eina diagnòstica per a les organitzacions, per ajudar-les en la implantació, facilitant l’aplicació de la reforma horària a l’àmbit industrial, des del coneixement de les dificultats.

La benvinguda a l’eWorkshop la donarà M. Rosa Fiol, vicepresidenta i directora general d’AEBALL/UPMBALL. A la jornada també hi participaran Ariadna Güell, co-cordinadora de la Barcelona Time Use Initiative for a Healthy Society, qui tractarà en profunidat la reforma horària a l’indústria, i Xavier Peralta, coordinador del projecte INDTIME.

Inscripcions i més informació en el següent ENLLAÇ

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActíVate


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona