Actividades presenciales pospuestas durante la crisis sanitaria, hasta nuevo aviso. Les recordamos que pueden contactarnos para cualquier aclaración, o si necesitan apoyo o asesoramiento en relación a la situación actual.
NOVEDADES
NOVEDADES

UPMBALL presenta el seu Programa d’innovació territorial, Smart Business Park, al BizBarcelona


Aquest dijous 13 de juny, Neus Olea, COO en Smart Space i Responsable d'Innovació en AEBALL/UPMBALL, va participar en la Conferència organitzada per Catalunya Emprèn dins del BizBarcelona, on es van exposar els Programes de “Pre-acceleradores Primer” que s’han portat a terme en diferents territoris de l’àmbit català. Són programes d'emprenedoria basats en la innovació i la tecnologia d'alta especialització, emmarcats en el programa Catalunya Emprèn i cofinançats pel Fons Social Europeu, amb el suport del Departament d’Empresa i Coneixement.

Neus Olea va presentar el programa que UPMBALL ha portat a terme juntament amb Smart Space, basat en la innovació i la tecnologia Smart en els polígons industrials, “Smart Business Park”.

Enguany s’ha realitzat la segona edició del programa que ha permès a tots els participants aprendre i rebre suport d’experts de reconeguda experiència i prestigi en el sector Smart. A més, d’orientació i suport per a la creació i desenvolupament de cada projecte. El programa també ha comptat amb el suport i la participació de diferents ajuntaments i entitats que han aportat reptes i que han estat disposades a oferir els seus espais per a treballs pilots, que puguin servir per fer proves i per donar visibilitat als projectes resultants.

Amb aquest programa UPMBALL pretén que els seus participants puguin posar en marxa empreses Smart, basades en la innovació i la tecnologia, al territori de L’Hospitalet i Baix Llobregat, però amb impacte i èxit arreu del món.

Està oberta la preinscripció de la tercera edició del Programa.

Per a més informació: PROGRAMA SMART BUSINESS PARK


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona