NOVEDADES
NOVEDADES

AEBALL gestionarà més de 300.000€ en ajuts a la contractació de majors de 30 anys per treballar en empreses de L’Hospitalet i el Baix Llobregat


AEBALL (l'Associació Empresarial de L'Hospitalet i el Baix Llobregat) posa en marxa la nova convocatòria del programa “30 PLUS”, un programa d’ocupació per afavorir la inserció de persones que es trobin a l’atur, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social.

El “30 PLUS” s’adreça al col·lectiu de persones majors de 30 anys que es troben a l’atur, amb un baix nivell de qualificació i que tenen dificultats per trobar un lloc de treball.

El programa ofereix als participants un contracte laboral durant 6 o 9 mesos, acompanyat de formació relacionada amb el seu lloc de treball i tutorització durant tot el procés. AEBALL gestionarà 40 llocs de treball dins d’aquest programa per l’any 2019, que suposen més de 300.000€ en ajuts.

Les empreses contractants gaudiran d’una subvenció durant els mesos de contractació, equivalent al Salari Mínim, que és compatible amb altres incentius fiscals i les bonificacions en les quotes de la Seguretat Social previstes per cada contracte laboral. Els ajuts per la contractació per les empreses poden ser de fins a 7.726,95€.

Des d’ AEBALL es col·laborarà amb les empreses participants en la detecció del lloc de treball i la definició del perfil professional. L’entitat dissenyarà el programa de formació que haurà de rebre el participant, per tal de garantir que s’ajusti al màxim al seu lloc de treball, i realitzarà una tutorització durant tota la contractació del participant.

És el tercer any consecutiu que AEBALL participa en aquest programa degut als resultats aconseguits en les edicions anteriors on més de 35 empreses del territori van poder gaudir dels ajuts corresponents als contractes formalitzats durant aquests dos últims anys.

El període per a la contractació i selecció de participants està obert. Les empreses i candidats interessats poden adreçar-se a rrhh@aeball.netAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona