NOVEDADES
NOVEDADES

AEBALL/UPMBALL i Zabala Innovation signen un acord per oferir assessorament en fons NextGeneration i finançament públic a les empreses


AEBALL/UPMBALL i Zabala Innovation, consultora internacional líder en la cerca de finançament públic a la I+D+i i inversió, han signat un acord de col·laboració per oferir beneficis i avantatges exclusius a les empreses associades a la patronal en assessorament en fons NextGeneration i finançament públic.

Gràcies al conveni, Zabala ofereix un diagnòstic d’ajuts financers i d’innovació i inversió gratuït a empreses associades.
A més, s’ofereix la participació de les empreses en jornades, webinars de foment de la innovació de forma gratuïta en les que participi o promogui AEBALL/UPMBALL.

Els fons europeus Next Generation EU suposaran un important revulsiu en l'àmbit del finançament públic espanyol a nivell nacional o regional. Aquest instrument implicarà per a Espanya uns 140.000 milions d'euros en forma de transferències i préstecs per al període 2021-2026.

“Des de ZABALA Innovation ens hem posicionat fortament en aquesta oportunitat, per ajudar les empreses, organitzacions i administracions a aprofitar els fons europeus per a la recuperació, ja que bona part d'aquests fons es canalitzaran a través de procediments de concurrència competitiva”, afirmen des de l’empresa.

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActíVate

Més informació en el següent ENLLAÇAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona