NOVEDADES
NOVEDADES

Últim mes per a la formació obligatòria de PRL per a la Indústria Siderometal·lúrgica. Contacta´ns ara!


Abans del pròxim 1 d'octubre de 2021 totes les empreses adherides al conveni col·lectiu d'Indústria Siderometal·lúrgica hauran de complir amb el que s'estableix en el Capítol XVII de l'III Conveni Col·lectiu Estatal de la Indústria, la Tecnologia i els Serveis del sector del Metall (CEM), publicat en el BOE del passat 19 de desembre de 2019, que fa referència a la formació mínima en prevenció de riscos laborals de les persones treballadores del Sector del Metall.

UPMBALL, com a entitat vinculada a la FMF a través de CONFEMETAL, està homologada per a la impartició d'aquesta formació.

Des d'UPMBALL s'ofereix un assessorament individual per a organitzar la formació a mesura de les necessitats de la vostra empresa, valorant la convalidació de la formació realitzada anteriorment i optimitzant els recursos econòmics disponibles per a realitzar-la.

QUINA ÉS LA FORMACIÓ OBLIGATÒRIA?

Totes les persones treballadores al sector del Metall (tinguin o no activitat en construcció) han d’haver rebut la formació adequada al seu lloc de treball abans de l’1 d’octubre d’aquest any.

La formació s’estructura en:
- Formació per a persones directives. ON LINE.
- Formació per a persones que treballen en oficines (administració, enginyeria, etc.) ON LINE.
- Formació específica per cada ofici. PRESENCIAL.

La Unió Patronal Metal·lúrgica de L'Hospitalet i el Baix Llobregat (UPMBALL) agrupa a 2.000 empreses que generen més de 40.000 llocs de treball, i té contacte directe amb més de 8.000 empreses i entitats del territori, amb les que hi col·labora constantment en projectes de formació, impuls a la digitalització, indústria 4.0, etc. Som una entitat amb 45 anys d'història al territori.

A més, UPMBALL té també altres cursos subvencionats per al sector del metall, amb inici al setembre. Poden consultar la programació en el següent ENLLAÇ

Per a més informació i inscripcions, contacta amb el Departament de Formació d'UPMBALL al 93 337 04 50 o per mail a formacion@aeball.net

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActiVate


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona