NOVEDADES
NOVEDADES

AEBALL i Fundació MAPFRE, compromesos amb la integració laboral i l´ocupació


Rosa Fiol, Directora General i Vicepresidenta d'AEBALL i Ricardo Garzó, representant de Fundació MAPFRE a Catalunya i Balears, han signat un acord de col·laboració per a dinamitzar el Programa Social d'Ocupació de Fundació MAPFRE, que inclou, entre altres, la iniciativa Juntos Somos Capaces - Junts Ho podem Fer, que fa costat a joves amb discapacitat intel·lectual o amb problemes de salut mental i fomenta la seva integració soci-laboral, o la Convocatòria d'ajudes a l'ocupació Accedemos, que en breu obrirà la sol·licitud d'ajudes. La signatura del Conveni s'ha realitzat mantenint les mesures de distanciament i prevenció recomanades per la situació de Covid 19.

Rosa Fiol ha agraït la col·laboració de Fundació MAPFRE a l'hora de contribuir al fet que aquestes persones aconsegueixin “normalitzar” la seva vida i acabin amb les barreres que encara els impedeixen ser més independents i felices, “barreres que no tenen res a veure amb la seva falta de capacitat laboral o professional, sinó amb la falta de confiança i suport de la societat”.

Per part seva, Ricardo Garzó ha agraït a AEBALL el seu “compromís” amb la plena integració de les persones amb més necessitats i el seu “suport” a la formació i al futur professional d'aquestes persones. També ha assenyalat la importància d'aquesta mena d'iniciatives, que “contribueixen al benestar i a la igualtat d'oportunitats de les persones que es troben en risc d'exclusió social i en situació de desocupació”.

El programa Juntos Somos Capaces - Junts Ho Podem Fer, amb més de 10 anys de trajectòria, col·labora directament amb entitats socials, associacions empresarials, com és el cas de AEBALL, i institucions públiques per a aconseguir la integració soci-laboral i la normalització de les persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn de salut mental.

Durant aquest temps, aquesta iniciativa ha fet possible que prop de 1.100 empreses col·laborin activament amb el programa, facilitant la formació de gairebé 700 alumnes i la inserció de més de 700 persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn de salut mental a Catalunya.

Ricardo Garzó també ha assenyalat que aquesta greu crisi econòmica provocada pel coronavirus, està tenint un fort impacte negatiu en les empreses i en l'ocupació, per això Fundació MAPFRE ha mobilitzat recursos per a la dotació d'ajudes i contribuir a reactivar el teixit productiu, mantenir i impulsar l'ocupació i minimitzar els efectes socials i econòmics provocats per la pandèmia.

El representant de Fundació MAPFRE a Catalunya i Balears ha finalitzat destacant que “AEBALL ve demostrant de manera continuada el seu gran compromís amb les persones més vulnerables, secundant diferents actuacions a favor d'aquestes, així com la seva preocupació pels autònoms i PIMES que actualment travessen una situació molt complicada”.

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActiVate


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona