NOVEDADES
NOVEDADES

AEBALL / UPMBALL, i les seves agrupacions, s’adhereixen al Manifest “JA N’HI HA PROU, CENTREM-NOS EN LA RECUPERACIÓ"


AEBALL i UPMBALL s'adhereixen al Manifest "JA N'HI HA PROU, CENTREM-NOS EN LA RECUPERACIÓ", liderat per Foment del Treball i que condemna els actes vandàlics i la violència contra comerços i empreses de Barcelona que, des de fa setmanes, estan colpejant el teixit productiu.

AEBALL, com a part important de la societat civil, defensa un marc de convivència comú per tots i que es respecti el dret a la propietat privada, a l’empresa, a una economia de mercat. En aquest sentit, fa un temps que, plens de sorpresa, s'observa com l'estat de dret i els drets dels ciutadans són malmesos per minories, que no dubten en convertir la violència en la seva eina reivindicativa.

Segons es detalla al Manifest, "els ciutadans catalans, i també els empresaris, estem esgotats. Tot just quan, amb grans esforços i sacrificis en rendes i llocs de treball, sortíem de la greu crisi financera que hem patit durant deu anys, hem estat colpejats per la COVID19 i per les mesures adoptades per les diverses administracions públiques per combatre'l".

En aquest sentit, L’aparent paràlisi governamental "s’ha vist agreujada pels comportaments violents i incívics de les darreres setmanes que contribueixen a enfonsar, fins a nivells mai vistos, la imatge de Catalunya i de la seva capital".

Les principals reivindicacions que recull el document són: recuperar la convivència democràtica, aturar els actes violents als carrers de la capital catalana, impulsar la recuperació econòmica, respecte pels cossos de seguretat i la urgent formació d'un govern estable i cohesionat.

El Manifest "JA N’HI HA PROU, CENTREM-NOS EN LA RECUPERACIÓ", que es va presentar dijous 4 de març a les 12 hores en un acte institucional a les instal·lacions de l'Estació del Nord de Barcelona, compta hores d'ara amb les adhesions de les següents associacions empresarials i agrupacions: AEBALL, UPMBALL, SMART SPACE APEL’H - Agrupació d'Empreses de la Plaça Europa, Gran Via i Polígon Pedrosa de L'Hospitalet, ACMIL’H - Agrupació d’Empreses del Polígon Carretera del Mig de L’Hospitalet, AEME - Agrupació d'Empreses de Mobilitat Elèctrica i el Fòrum Empresarial del Llobregat.

A més, s’hi han adherit directament a travès d'AEBALL les empreses TEMPEL GROUP, ALEJANDRO CASAJUANA WALTER, EWAB ENGINEERING, S.A.U., PHIRA COMPONENTES AUTOMOCIÓN, S.A., CABRERA II PUIGVERT, LLUCH ESSENCE, INSTITUCION PAU CASALS, ENAE - ESCUELA DE NEGOCIOS Y ADMINISTRACIÓN DE EMPRESAS, Q.A.CONTROL S.L., PROMAX TEST & MEASUREMENT SLU, IBERMICAR i es segueixen rebent sol·licituds d’adhesions

Pot descarregar el manifest: "JA N’HI HA PROU, CENTREM-NOS EN LA RECUPERACIÓ

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActiVate


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona