NOVEDADES
NOVEDADES

ACACER ha celebrat una reunió virtual per tractar la participació de les Agències de Col·locació en el programa “Next Generation”


Aquest divendres, l’Associació Catalana d’Agències de Col·locació i Empreses de Recol·locació (ACACER), de la qual AEBALL com Agència hi forma part, ha realitzat una reunió virtual per valorar la possibilitat de participació de les Agències de Col·locació en el Programa “Next Generation”, dels fons europeus per a la recuperació on el eixos principals són la transformació digital i la transició ecològica.

A la sessió s’ha compartit la informació disponible i les idees sobre aquests fons europeus per tal d’explorar i impulsar noves oportunitats d'activitat per a les Agències.

Segons el sector, els àmbits on podríem entrar les Agències de Col·locació són l’educació i coneixement, la formació continua i el desenvolupament de capacitats; la nova economia de les cures i polítiques d’ocupació i la modernització i digitalització del teixit industrial i de les pimes.

A la reunió s’han exposat aquests àmbits en relació a les Agències de Col·locació i les línies de treball que s’estan portant a terme des de diverses entitats, per veure la viabilitat d’encaixar a les Agències de Col·locació en algun projecte en concret.

ACACER està formada per entitats i empreses lliurement associades. Entre els seus socis es troben empreses privades, centres de formació, entitats del tercer sector, administracions locals, ETT, consultories i associacions empresarials.

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActíVate

Més informació: www.acacer.comAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona