NOVEDADES
NOVEDADES

Vols impulsar la transformació digital a la teva empresa? AEBALL et dona les eines necessàries per començar!


Amb l’objectiu de donar a les empreses les eines necessàries per començar la seva transformació digital, AEBALL/UPMBALL ha programat un Cicle de Tallers Virtuals d’Eines Digitals, amb metodologies de gestió (Agile), gestió per tasques, plataformes i eines per implementar-ho (CRM, Trello, etc.).

La crisi de la Covid ha exposat els punts febles de les estratègies digitals de les empreses i ha creat la necessitat d'accelerar els seus programes de transformació digital. Per això, ara és l’oportunitat per a dissenyar i desenvolupar el teletreball i l'estratègia de transformació digital en les organitzacions.

El Cicle es divideix en dues formacions: una, sota el títol “Iniciant la gestió digital”, tractarà, entre d’altres temes, la configuració del compte Google Business, la gestió de les xarxes socials per a pimes, la captació de clients en la xarxa i el CRM. El curs es realitzarà en 3 sessions, els propers 22, 24 i 26 de febrer, de 9:30 a 11:30 hores.

A la segona eFormació, “Eines de Gestió digital d’equips”, es treballaran les eines de control horari, la coordinació de persones treballadores en remot i diferents mètodes per a l’organització dels equips. La formació es dividirà en 3 sessions, el 8, 10 i 12 de març, de 9:30 a 11:30 hores.

Aquest cicle comptarà amb la participació del reconegut expert Ricardo Bermúdez, Graduat en Publicitat i Relacions Públiques, Ciències Empresarials i Tècnic Superior en Administració de Sistemes Informàtics. Bermúdez té més de deu anys d'experiència en estratègia de màrqueting, posicionament web i digitalització en empreses. Actualment forma part de l’equip de Knowledge Innovation Market - KIM.

La formació és bonificable: es pot recuperar part de l’import de cada taller. Les persones autònomes tenen un 10% de descompte perquè no poden accedir a la bonificació.

Inscripcions i més informació en el següent: ENLLAÇ

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActiVate


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona