NOVEDADES
NOVEDADES

AEBALL donarà les claus per implementar amb èxit el Compliance a les empreses del territori


El proper 21 de gener, AEBALL celebra una eFormació amb l’objectiu de donar les pautes necessàries i resoldre tots els dubtes per tal que el programa de Compliance de les empreses s’ajustin als requisits del Codi Penal i sigui eficaç.

El curs virtual s’organitzarà en dues sessions, els propers 21 i 28 de gener, on s’aprofundirà sobre com implantar un programa de Compliance, analitzant els principals riscos que afecten a les organitzacions i que poden generar responsabilitat penal a l’empresa.

Actualment moltes empreses tenen dubtes per a què pot servir un Programa de Compliance i si és obligatori tenir-ne un. Amb el curs es donarà resposta a aquestes qüestions, a més de proporcionar les eines necessàries per dur a terme el programa de Complliance amb èxit.

A les dues sessions també s’abordaran aspectes com la responsabilitat de l’administrador de l’empresa, la figura del Compliance Officer o les principals novetats legislatives sobre el canal de denúncies.

L’eFormació estarà liderada per l’expert Miquel Fortuny, advocat penalista, especialista en delictes econòmics-corporatius, soci director de Fortuny Legal.

Miquel Fortuny és professor de diverses universitats (entre elles, Pompeu Fabra, Abat Oliba, CEU, Carlos III Madrid i Complutense Madrid) en Dret Penal Econòmic i Corporate Compliance.

Inscripcions i més informació: AQUÍ

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActiVateAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona