NOVEDADES
NOVEDADES

Comença l´any amb noves idees per crear el teu negoci! Apunta’t a les píndoles formatives gratuïtes d’AEBALL


Des del Servei d’Emprenedoria d’AEBALL, com venen fent en els darrers anys, han organitzat un seguit de tallers pràctics en diferents àrees de gestió, habilitats, comunicació i màrqueting, adreçats a aconseguir noves habilitats i coneixements en aquestes àrees.

Els tallers, que són totalment subvencionats, estan adreçats principalment a emprenedors/es, empreses de recent creació i/o empreses que vulguin ampliar la seva línia de negoci.

Les places són limitades i els grups estan formats com a màxim per 10 persones, doncs la formació és molt pràctica.

De moment s’han programat els següents cursos: Com realitzar un Pla de Marketing efectiu, L’Autònom, Com donar a conèixer el teu negoci, Quant s’ha de vendre per tenir beneficis, Marketing Low Cost, Com posar preus als meus productes o serveis, Com gestionar la comptabilitat d’un petit negoci, Marketing de Continguts i Lideratge en femení.

Tots tenen una duració de 4 hores i es realitzaranen horari de matí, de 10 a 14 hores.

Aquestes formacions s’emmarquen dins del Programa Integral de Foment de l’Emprenedoria de Catalunya Emprèn, del que AEBALL hi forma part, i estan cofinançades pel Fons Social Europeu i pel Departament d’Empresa i Coneixement, dins del Servei d’acompanyament a emprenedors que l’entitat ofereix de forma gratuïta.

AEBALL vol continuar fomentant la creació, el desenvolupament i el creixement de les empreses. Des del Servei s'ofereix informació i assessorament per crear una empresa, realitzar un pla d'empresa, així, com els passos a seguir per constituir l’empresa. També es facilita suport per cercar fonts de finançament, ajuts i subvencions.

Més informació i inscripcions: PÍNDOLES FORMATIVESAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona