NOVEDADES
NOVEDADES

Necessites donar-te d´alta com autònom? Vols crear una S.L.?


AEBALL forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya i és PUNT PAE (Punt d'Atenció a l'Emprenedor) integrat a la xarxa CIRCE del Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme.

Des d’AEBALL informen i assessorem als emprenedors en la definició de les seves iniciatives empresarials, en la elaboració del seu Pla d’Empresa i els donen suport durant els primers anys de vida de l'empresa.

A més, des d’AEBALL també es pot iniciar el tràmit administratiu de constitució formal de l'empresa, d’autònoms i S.L. És un servei gratuït pel que l’emprenedor gaudirà d’un important estalvi de temps i costos.

La mitja de temps per donar d’alta a les Societats de Responsabilitat Limitada, una vegada realitzada la firma a la notaria, és de 4 dies. Els autònoms es poden constituir en un màxim de dues hores durant el mateix dia.

A més, des d’AEBALL assessoren també a escollir la forma jurídica més adient per a cada situació i et faciliten suport per cercar fonts de finançament, ajuts i subvencions.

Aquesta acció s’emmarca dins del Programa Integral de Foment de l’Emprenedoria de Catalunya Emprèn, de la que AEBALL hi forma part, i està cofinançada pel Fons Social Europeu i pel Departament d’Empresa i Coneixement.

Per a més informació poden contactar amb Virginia Santolaria: 93 337 04 50 / virginia@aeball.netAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona