Noticiero empresarial
Información
Publicaciones propias

Solé Diesel signa un contracte amb un nou distribuïdor a Turquia


L’empresa associada fabricant de motors i generadors marins Solé Diesel ha signat un nou contracte de distribució amb el grup BTMCO.

Es tracta d’una de les empreses de distribució d'equips marins més reconeguda en el mercat turc i compta amb una àmplia experiència en el proveïment de motors, generadors i divers equipament per a embarcacions comercials de tota mena.

Creada en 2006, BTMCO ha desenvolupat projectes summament importants per a companyies i entitats públiques al seu país, com la Marina turca o els equips de vigilància costanera.

Mitjançant aquest acord, Solé Diesel avança un pas més cap al seu objectiu d'oferir la màxima qualitat i el servei global més complet a tots els seus clients del territori internacional.

Solé Diesel és una empresa de caràcter familiar fundada en 1912 per Enrique Solé Jorba. En l'actualitat, Solé Diesel és una empresa consolidada en la fabricació de motors, grups electrògens marins, hèlixs i accessoris. Els productes són fabricats a Martorell (Barcelona), segons els més alts estàndards de qualitat i amb la satisfacció del client com a principal objectiu. Per això, es treballa amb les millors marques del mercat com ara Deutz, Kubota i Mitsubishi, amb qui es va complir 40 anys de col·laboració en 2018.

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActíVate

Més informació: www.solediesel.com


El Noticiero Empresarial nº 530
Fecha: 14/10/2021
Solé Diesel signa un contracte amb un nou distribuïdor a Turquia
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona