Noticiero empresarial
Información
Publicaciones propias

Vols saber com pots aplicar la reforma horària en una indústria? Coneix casos d'èxit que poden ser aplicables en la teva empresa


Dimecres 20 d'octubre AEBALL, amb la col·laboració de la Barcelona Time Use Initiative for a Healthy Society, inTIME i amb el suport del Departament d’Empresa i Treball, organitza un eWorkshop per tractar la Reforma Horària a la Indústria, donant a conèixer casos d'èxit implantats a indústries de L'Hospitalet i el Baix Llobregat.

La sessió, que es celebrarà virtualment a les 9:30 hores, s’emmarca dins de la Time Use Week 2021 i comptarà amb els testimonis de les empreses associades Francisco Albero, S.A.U (FAE) i Lluch Essence S.L., que donaran a conèixer casos d’èxit i bones pràctiques implantades. Pròximament s'informarà de la participació de més empreses, pendents de confirmar.

Les característiques peculiars de l’empresa industrial fan que sigui un àmbit complex a l’hora d’implementar algunes de les mesures de la Reforma Horària. Els torns rotatius, la producció contínua, fins i tot durant la nit, compliquen la organització del treball, la flexibilitat, l’aplicació d’horaris amb coherència amb els ritmes circadiaris, les hores pels àpats i els hàbits de descans.

Les empreses industrials demanden suport, legislació, negociació col·lectiva, informació, acompanyament, i coneixement de bones pràctiques internacionals que les ajudin a implementar millores. Per aquest motiu, a la sessió es presentarà les conclusions del Projecte INDTime, una prova pilot que pretén ajudar a establir les bases per avançar en aquest tema. Es presentarà l’eina diagnòstica per a les organitzacions, per ajudar-les en la implantació, facilitant l’aplicació de la reforma horària a l’àmbit industrial, des del coneixement de les dificultats.

La benvinguda a l’eWorkshop la donarà M. Rosa Fiol, vicepresidenta i directora general d’AEBALL/UPMBALL. A la jornada també hi participaran Ariadna Güell, co-cordinadora de la Barcelona Time Use Initiative for a Healthy Society, qui tractarà en profunidat la reforma horària a l’indústria, i Xavier Peralta, coordinador del projecte INDTIME.

Inscripcions i més informació en el següent ENLLAÇ

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActíVate

El Noticiero Empresarial nº 530
Fecha: 15/10/2021
Vols saber com pots aplicar la reforma horària en una indústria? Coneix casos d'èxit que poden ser aplicables en la teva empresa
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona