Noticiero empresarial
Información
Publicaciones propias

AEBALL va presentar a un eWorkshop el projecte EMPOWER per reduir l’absentisme i millorar la salut mental dels empleats


AEBALL, juntament amb el Parc Sanitari Sant Joan de Déu, va celebrar el passat 14 d’octubre un eWorkshop per presentar el projecte EMPOWER, una iniciativa internacional d’investigació finançada per la CE destinada a promoure la salut mental dels empleats de les empreses i així reduir l’estrès i l’angoixa psicològica, l’absentisme laboral i millorar la productivitat.

A la sessió es van donar tots els detalls de la iniciativa, que consisteix en una APP gratuïta que permet als empleats reconèixer i millorar símptomes d’estrès, ansietat i depressió, per tal de millorar la seva salut mental i augmentar la productivitat. Es tracta d’un programa segur i confidencial, dissenyat per reconeguts professionals de la salut.

L'eWorkshop va compart amb la participació de Beatriz Olaya, doctora en Psicologia, investigadora del grup de recerca d'Epidemiologia dels trastorns mentals, Institut de Recerca Sant Joan de Déu i Carlota de Miquel, llicenciada en Psicologia, màster en Neurociències, investigadora del grup de recerca d'Epidemiologia dels trastorns mentals, Institut de Recerca Sant Joan de Déu. Les dues són col·laboradors del projecte EMPOWER.

Per a les empreses, participar en Empower les ajuda a reduir l’absentisme i el presentisme a l’empresa i millorar la productivitat, millorar la RSC (Responsabilitat Social Corporativa) i aconseguir un reconeixement institucional, difusió i comunicació de la col·laboració amb el projecte. També es contribueix en avançar en la investigació sobre salut mental a la feina.

Si vols participar a EMPOWER, omple el següent FORMULARI o contacta amb Virginia Santolaria:
virginia@aeball.net / 93 337 04 50.

Més informació sobre el programa EMPOWER: consulta el TRÍPTIC

Aquest projecte ha estat finançat pel Programa d’Investigació i Innovació Horizonte 2020 de la Unió Europea (ref. 848180)

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActiVate


El Noticiero Empresarial nº 530
Fecha: 14/10/2021
AEBALL va presentar a un eWorkshop el projecte EMPOWER per reduir l’absentisme i millorar la salut mental dels empleats
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona