Noticiero empresarial
Informacin
Publicaciones propias

Les smart surfaces, grans protagonistes d'Eurosurfas 2021


La 27ena edici d'Eurosurfas, la Trobada Internacional del Tractament de Superfcies organitzada per Fira de Barcelona, en la qual AEBALL i UPMBALL hi collaboren, va mostrar l'aposta d'una part significativa del sector per l'aplicaci de les noves superfcies funcionals, les anomenades smart surfaces. Els 24 expositors de l'edici d'enguany van donar a conixer les seves ltimes novetats centrades en l'mbit de la innovaci en ms de 400 m2 nets d'exposici al pavell 3 del recinte de Gran Via.

El president del sal, Giampiero Cortinovis, es va mostrar "satisfet pel fet de poder celebrar una edici com la d'aquest any en un entorn tan complicat". Cortinovis ha assenyalat que "malgrat tot, Eurosurfas ha demostrat la seva utilitat com a plataforma comercial i divulgativa".

Per la seva banda, la directora del sal, Pilar Navarro, ha animat el sector a "seguir apostant per la innovaci" i ha agrat "la confiana dipositada pels expositors per fer realitat l'edici de 2021".

La bona acollida a l'edici conjunta d'aquest any es va visualitzar en els passadissos i les activitats organitzades al llarg dels quatre dies de celebraci i es van concretar amb la presncia de prop de 15.000 visitants professionals de qualitat amb poder de decisi i compra. En aquest sentit, en el marc d'Eurosurfas, s'han posat en marxa o reactivat transaccions entre expositors i visitants de l'mbit de la indstria alimentria o del packaging, entre d'altres.

Les empreses participants a Eurosurfas van presentar les ltimes novetats, especialment, relacionades amb les superfcies funcionals com les superfcies ultra-baixa-fricci, fungicides, bactericides i anti-fouling o els recobriments protectors contra la corrosi. En aquest sentit, en l'exposici Smart Surfaces, es van presentar productes com uns pecs, els teixits han estat tractats amb plasma com a repellent de l'aigua o un scanner que detecta problemes de corrosi en la xapa dels vehicles, entre altres innovacions.

Aix mateix, a Eurosurfas 2021, es va desenvolupar la desena edici del congrs Eurocar, on s'han mostrat les ltimes tendncies en l'acabat de l'autombil i que tamb ha abordat qestions relacionades amb el sector aeronutic o ferroviari. Tamb, va donar cabuda a Digital Experience X.0, en la qual la fabricaci additiva ha estat la gran protagonista.

Desprs de l'xit d'aquest any, una edici que va donar forma a la primera gran fira industrial que es va dur a terme a Europa desprs de l'inici de la pandmia, l'organitzaci d'Expoquimia, Equiplast i Eurosurfas ja est iniciant els preparatius per dissenyar la convocatria corresponent a l'any 2023.

#TreballlemPerGuanyarElFutur #EActiVate

Ms informaci: www.eurosurfas.com

El Noticiero Empresarial nº 530
Fecha: 12/10/2021
Les smart surfaces, grans protagonistes d'Eurosurfas 2021
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1 3, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona