Noticiero empresarial
Información
Publicaciones propias

AEBALL va participar a una taula de debat sobre les infraestructures logístiques a la darrera edició del BNEW


El passat 8 d’octubre, Neus Olea, Responsable de relacions externes d’AEBALL/UPMBALL, va participar a la taula rodona de l’Àrea Metropolitana de Barcelona sobre “Com adaptar la infraestructura logística a la metròpoli de Barcelona per ajustar-la a les noves necessitats del sector” de la Barcelona New Economy Week (BNEW), esdeveniment organitzat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona.

La sessió va tractar l’evolució i la transformació de la logística a l’Àrea Metropolitana de Barcelona i posar en valor l’activitat econòmica. Es va parlar sobre l’impacte i potencialitats del sector logístic en el territori, i la transformació digital que s’està liderant en el sector, a través de referents logístics a nivell nacional i europeu.

“Tenim una oportunitat en el territori metropolità amb la tendència actual de relocalització dels centres logístics a prop de les plantes de producció, però cal redissenyar polígons d’activitat econòmica Smart, per poder atendre les necessitats logístiques de totes les empreses” va assegurar Neus Olea a la seva intervenció.

A la taula rodona també van participar Cristian Oller, Country Manager Spain de Prologis, Angel Tarriño, representant de la Fundación Barcelona FP, FP, i Adrià Cortés, cofounder d’Amphora, i va estar moderada per Laura Caballero, Digital Business Experience Director & Head Barcelona a JLL.

La nova edició de BNEW va comptar amb les cinc àrees temàtiques que van inaugurar l'esdeveniment en 2020 (Logistics, Real Estigues, Ecommerce, Economic Zones, i Digital Industry) a les quals es va incorporar aquest any cinc verticals més amb un enfocament transversal: Talent, Science, Mobility, City i Sustainability. Totes les temàtiques van comptar amb un ampli programa de sessions i speakers destacats que van acostar les principals claus i reptes per a una recuperació econòmica basada en la innovació i els nous negocis derivats de la digitalització i la sostenibilitat.

BNEW va mantenir el seu caràcter híbrid (digital i presencial) i 100% professional.

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActiVate

Més informació: www.bnewbarcelona.com

El Noticiero Empresarial nº 530
Fecha: 08/10/2021
AEBALL va participar a una taula de debat sobre les infraestructures logístiques a la darrera edició del BNEW
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona