Actividades presenciales pospuestas durante la crisis sanitaria, hasta nuevo aviso. Les recordamos que pueden contactarnos para cualquier aclaración, o si necesitan apoyo o asesoramiento en relación a la situación actual.
Ventajas y descuentos
Ver todos los acuerdos

BRMANAGER: Una herramienta para hacer realidad los proyectos de empresa

Ventajas y descuentos Des d’AEBALL / UPMBALL hem arribat a un acord de col·laboració amb BRManager, un portal web de contactes de negocis o professionals, en el qual el més important són els projectes de les empreses.

BRM és un portal web de contactes de negocis i contactes professionals, en el qual les empreses, poden exposar projectes, (de forma visible o incògnita) que poden ser des de projectes d'expansió comercial al seu país o a nivell internacional, col·laboracions, contractacions, a qualsevol nivell professional, sense barreres territorials de cap tipus i en qualsevol sector, fins a projectes de trasllats de fàbriques o simplement, poder realitzar cerques de professionals dins de la seva base de dades.

BRM no és una plataforma per vendre productes, sinó que proposa un nou format per poder contactar amb diferents usuaris, que permeten dur a terme i desenvolupar els plans d'expansió comercial.

Per ser sòcia d’AEBALL / UPMBALL, encara que la inscripció al Portal és gratuïta, la seva empresa podrà gaudir d'un descompte del 20% en les prestacions de pagament (la quota per socis serà de 140 € + iva /any, quan la quota normal és de 175 € + iva/ any), que permeten aprofitar tots els avantatges del portal, com publicar "il·limitats projectes" del tipus que sigui i a qualsevol país.

A més, podran trobar:

- Projectes d'altres usuaris, en els quals col·laborar, buscant-los per tipus de projecte, regió, producte, sector etc.
- Contactes professionals per completar o complementar els seus projectes.
- Oportunitats de negoci.

Per a més informació poden visitar i registrar-se a: BRManager

<< VolverAvda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona