Ventajas y descuentos
Ver todos los acuerdos

ARBORIBUS

Ventajas y descuentos Hem arribat a un acord amb Arboribus, organització que ofereix la possibilitat a les empreses d'obtenir préstecs a través d'un nou canal no bancari que pot millorar les alternatives de finançament de les PIMES.

Arboribus també permet a les persones invertir a través de préstecs en aquestes PIMES, obtenint una rendibilitat a canvi, mentre recolzen a l'economia local.

A través de la plataforma web, Arboribus permet la inversió directa de persones en petites i mitjanes empreses que necessiten finançament i demostren una bona solvència. Les inversions són en forma de préstec i Arboribus formalitza els contractes, fa el seguiment i gestiona pagaments. A través d'un procés de subhasta, els inversors trien a qui, quant i quin tipus d'interès ofereixen. L'empresa accepta (o no) l'oferta resultant. Aquest model es coneix com “crowdlending”.

Mitjançant aquest model de finançament no bancari Arboribus pot oferir condicions financeres atractives a Pimes i inversors: millors tipus d'interès (entre el 6% i el 10%), comissions més competitives, processos més àgils i molta més transparència. Els inversors obtenen rendiments atractius mentre financen l'economia productiva del país escollint directament empreses o sectors.

Arboribus es centra en Pimes consolidades amb un mínim de dos anys d'activitat i principalment en empreses industrials i de serveis que necessiten finançar el seu circulant, la compra d'actius o la seva expansió geogràfica. Inicialment l'import dels préstecs és de fins a 100 mil euros i 36 mesos de termini d'amortització.

Gràcies a aquest conveni, les empreses associades gaudiran de:

- Descompte en la “Tarifa d'obertura” en les operacions de préstec.

- Per a inversors, atenció personalitzada per especialistes.

Per a més informació poden contactar amb Neus Olea, neus@aeball.net o 93.337.04.50.<< VolverAvda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona